social return amsterdam

Samen bouwen aan een inclusief Amsterdam met Social Return Amsterdam.

Social Return Amsterdam

Social Return Amsterdam: Investeren in Mensen en Maatschappij

Amsterdam staat bekend om zijn bruisende dynamiek en diverse bevolking. In deze levendige stad is er een groeiende erkenning van het belang van social return on investment (SROI), met name in het kader van sociale inclusie en duurzame werkgelegenheid.

Social return Amsterdam richt zich op het creëren van kansen voor kwetsbare groepen in de samenleving door middel van werkgelegenheidsprogramma’s en maatschappelijke initiatieven. Deze programma’s streven ernaar om mensen die moeite hebben om een baan te vinden, zoals langdurig werklozen, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of statushouders, te ondersteunen bij het vinden van passend werk.

Door samen te werken met lokale bedrijven en overheidsinstanties, stimuleert Social Return Amsterdam de inclusieve arbeidsmarkt en draagt bij aan het versterken van de lokale economie. Door het bieden van trainingen, coaching en begeleiding worden deze kwetsbare groepen geholpen om hun talenten te ontwikkelen en een duurzame plek op de arbeidsmarkt te veroveren.

Daarnaast zet Social Return Amsterdam zich in voor maatschappelijke projecten die bijdragen aan een betere leefomgeving in de stad. Van buurtinitiatieven tot duurzaamheidsprojecten, de organisatie werkt samen met diverse partners om positieve verandering teweeg te brengen en sociale impact te realiseren.

Met een focus op empowerment, diversiteit en inclusie, speelt Social Return Amsterdam een cruciale rol in het bevorderen van gelijke kansen en het creëren van een rechtvaardige samenleving waarin iedereen kan participeren en bijdragen aan een bloeiende gemeenschap.

Samen bouwen we aan een sterker, socialer en veerkrachtiger Amsterdam waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar potentieel te benutten en een waardevolle bijdrage te leveren aan onze samenleving.

Ontdek de kracht van Social Return Amsterdam!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.